سینی‌های کابل تجهیزاتی مناسب برای پشتیبانی و استفاده در انبارها، اتاق کارخانه‌ها و تجهیزات صنعتی، ترانشه‌های کابل، شفت‌های ساختمان و غیره هستند. نردبان کابل نیز باید از استحکام کافی برای پشتیبانی از کابل‌های نصب شده برخوردار باشند.

حال موضوع مهم استاندارد سینی کابل است که یکی از تجهیزات مهم برای سیستم کابل‌ها محسوب میشود و برای مسیر کابل کشی سیم‌های برق مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم دارای مشخصات عمومی و فنی بسیاری است که لازم است به آن توجه نمایید. برای خرید سینی کابل بررسی مشخصات آنها می‌تواند بسیار ضروری باشد.

اندازه استاندارد سینی کابل چقدر است؟

ابعاد سینی کابل را به طور معمول در پهنا و عرض‌های 100، 200، 300، 400، 500، 600، 700، 800 یا 900 میلی متر تولید می‌شوند. دقت کنید که متناسب با عرض سینی از ساپورت و نگهدارنده سینی کابل به جهت نگهداری آن باید استفاده شود. همچنین تعداد ساپورت، به مقدار حجم کابل قرار گرفته در سینی کابل بستگی دارد.

ضخامت سینی کابل بر اساس مقاومت مورد نیاز از ورق‌های با ضخامت کمتر از یک میلیمتر 1، 1.25، 1.5، 1.75، 2، 2.25 میلی متر و طول 2 و 3 متری ساخته می‌شود.

سینی کابل‌ها به طور معمول دارای لبه‌های به ارتفاع 40 یا 50 میلیمتر برای افزایش مقاومت و تحمل بار هستند. تعداد خم لبه ‌ها میتواند به 2، 4 و یا 6 خم برسد که افزایش تعداد خم‌ها سبب تحمل بار بیشتر توسط این سیستم محافظ سیم و کابل میگردد.

لذا سینی کابل‌ها دارای استانداردهای تاییده شده ای هستند که در دستورالعمل آنها ذکر شده و با توجه به آنها بروی زمین نصب میگردند. بدین ترتیب سینی کابل‌ها را می‌توان در مکان‌های مختلف نصب و با توجه به نیاز مشتری‌ها به صورت سفارشی و در اندازه‌های استاندارد طراحی و تولید کرد.

اندازه استاندارد سینی کابل چقدر است؟

اندازه سینی کابل استاندارد

در ساخت سینی کابل استاندارد از چه نوع ورقی استفاده میکنند؟

مهمترین نکته در تولید سینی کابل به جز قیمت سینی کابل و قیمت نردبان کابل، توجه به نوع ورق استفاده شده در آنها است و باید این امر را در اولویت قرار داد. زیرا سینی کابل باید توان مقاومتی بالایی در برابر رطوبت و شرایط آب و هوایی مختلف داشته باشند. به همین دلیل ورق‌هایی که در تولیدشان به کار میرود باید از جنس گالوانیزه و ورق‌‌های سیاه باشد. همچنین سینی کابل‌ها باید توسط تجهیزات پیشرفته ساخته شوند.

نکته مهم دیگری که باید هنگام ساخت این تجهیزات ساختمانی رعایت کرد استانداردهایی نظیر ابعاد و اندازه‌های مناسب، ایجاد حفره‌های منظم، کاربرد متریال و ضخامت مناسب است.

راهنمای انتخاب سینی کابل استاندارد

  • اهمیت بالای میزان وزن کابل‌ها و تعداد آنها
  • شرایط آب و هوایی و محیطی محل قرارگیری سینی کابل
  • اندازه شعاع خمش سینی کابل برق
  • نیاز به خرید اتصالات و متعلقات سینی برق
  • طول دهانه و سایز سینی کابل
  • محل ورودی و خروجی کابل
  • میزان درجه حرارتی که سیم‌ها و کابل‌ها ایجاد می‌کنند.
  • استفاده از ضخامت سینی کابل بیشتر برای پروژه‌هایی با سطح مقطع بیشتر
  • نحوه تعبیه و نصب پانچ‌ها به صورتی باشد که باعث پلیسه نشود.

نحوه نصب استاندارد سینی کابل چگونه است؟

استاندارد نصب سینی کابل امری است که تنها به چند ابزار ساده نظیر یک گیره عایق و سوکت نیم اینچی که به سینی کابل متصل می‌شوند، نیاز دارید. این را نیز بدانید که هنگام نصب سینی کابل با وجود اتصالات پیش ساخته دیگر نیازی به برش و خم کردن آنها ندارید. همچنین برخی از سینی‌ کابل‌ها را به صورت T و L و در محیط‌های مختلف آزمایش و کنترل و به صورت استاندارد تولید و روانه بازار می‌کنند که کار نصب و استاندارد اجرای سینی کابل را آسان‌تر می‌کند.

ارتفاع نصب سینی کابل استاندارد، به صورت 30 تا 50 سانتی متر از سقف باید فاصله داشته باشد.

سخن آخر

اینکه سینی کابل، بستری مناسب است که در طول مسیر انتقال کابل‌ها، آنها را گردآوری و از آنها محفاظت می‌کند. پس توصیه ما به شما این است که باید نیاز مشتری را درک کرده و بر اساس آن محصولی را تولید کنیم و در اختیارشان قرار دهیم که کیفیت و کارایی لازم را داشته باشند. یعنی سینی‌های کابلی را طراحی و تولید کرده که مطابق استانداردهای روز دنیا بوده و از کیفیت بالایی نیز برخوردار باشند.